GLÖGIÄ JA PIPARKAKKUJA

Tuomme lämmintä joulumieltä Tiernatorille. Tervetuloa pysähtymään tunnelman ja jouluisten makujen äärelle.

OULUN ARKKITEHTIKILTA

Jo 90-luvulla aloitettu perinteeksi noussut arkkitehtiopiskelijoiden vuosikalenteri on taas täällä! Vuoden 2024 kalenterin kohteet nostavat esiin oululaisen rakentamisen kulttuuriperintöä viimeisen 250 vuoden ajalta.

Kalentereita löytyy kahdessa eri koossa, A4 ja A3. Kohteista on myös saatavilla postikortteja ja julisteita.

RENTOUTTAVA LAINE

Rentouttava laine on oululainen yritys, joka on erikoistunut rentoutuskelluntaan ja
rentouttaviin hoitoihin.

Anna ystävälle, rakkaalle ja läheisellesijoulun hemmottelevin lahjakortti Joululahjaksi tai kotiin vietäväksi voit ostaa lisäksi laadukkaita pyyhkeitä, teetä ja teepannuja, shampoota ja hoitoainetta sekä jalkakylpysuolaa.

SUKKA JA SEPPELE

Joulumuorit tonttuineen, lahjoja ovat valmistaneet.
Lämpimät sukat, nukelle mekot,
kransseja oveen ja kakkuja kahvipöytään.
Kaikkea muutakin täältä löytää.

JÄÄLIN VAATE

Itselle sekä lahjaksi edullisesti itse maahantuodut lämpimät myssyt sekä myssyhuivi/-kaulurisetit, alpakanvillasukat, villatossut sisäkäyttöön. Saatavilla myös kotimaisia kiristämättömiä merinovillasukkia ja villahousuja.

RANUAN KALAJALOSTE

Ranuan Kalajalosteelta artesaani ruoan SM- kultamitalli tuotteita. Kaikki jalosteet valmistetaan perinteisesti hirsi uuneissa artesaani perinteitä kunnioittaen. Jalosteet tehdään ainoastaa tuoreesta kalasta, emme käytä pakaste kaloja. Voit ostaa joulukalat siksi jo ennakkoon ja laittaa pakkaseen odottamaan joulua.Lohi ja siika jalosteita + mätejä.

RUOKAPOHJOLA

Kuumaa glögiä paikan päällä
Joulupukin konttiin: Korvatunturinmaan lakka- ja karpalokastikkeet. Riistalihaa. Kalasäilykkeitä. Valmiit lahjapakkaukset


METKATUOTE


Metkatuotteista löydät joulun herkullisimmat lahjat pukinkonttiin!

Metkatuote on iiläinen pienyritys, jonka valikoimaan kuuluu laadukkaat, Suomessa käsin valmistetut makeiset, suklaat, kahvit ja teet iloisen persoonallisissa pakkauksissaan.

KRIS-OULU RY

Kris-Oulu on Oulussa toimiva yhdistys, jonka päätavoitteena on lainrikkoja- ja/tai päihdetaustaisten sekä heidän läheistensä auttaminen..

Tarjolla Teille on tuotteita, jotka ovat valmistuneet kuntouttavan työtoiminnan pajoillamme kuluneen vuoden aikana.

ROKPOTTOM

Uniikkeja puukäsitöitä usean vuoden kokemuksella. Tuotteissani käytän pääasiassa kotimaisia materiaaleja ja myös kierrätysmateriaalia. Valmistan myös tilaustöitä asiakkaan toiveiden mukaan mm. Puukkoja halutulla materiaaleilla ja mallilla sekä tuppiin erilaisia koristeita, onnistuu myös kuksiin erilaiset kuvat ja nimet polttamalla. Inspiraationa töille toimii Suomenluonto sekä Lappi.

Joten meiltä uniikki tuote pukinkonttiin tai itselle.

KAAMOS

Tuttujen nahkarukkasten ja -tossujen juuret ovat Suomen Tunturi-Lapissa, Kolarissa, jossa syntyi ajatus saada Lapin olemus elämään aplikaationa erilaisiin nahkatuotteisiin. Näin syntyi Kaamos tavaramerkki ja tuotteet joita on nyt tehty jo vuodesta 1974 lähtien.
Tänä päivänä KAAMOS tuotteet valmistetaan edelleen parhaista mahdollisista luonnon materiaaleista.

ART PETRUSHKA

Herkulliset karitsanvillalapaset, merinovillatossut, villasukat tai -housut. Lampaan- ja alpakkavillan käsityöt ovat Art Petrushkalla todellista taidetta. Saattaapa olla, että törmäät Tiernatorilla myös turvehuopatossuihin. Niitä on valmistettu vanhan sukuperinteen mukaan Venäjän Karjalassa, Kostamuksessa. Tossuissa on 30 % turvetta ja 70 % lampaanvillaa. Kyseessä on hengittävä jalkine, joka sopii ulko- sekä sisäkäyttöön, kesällä ja talvella

JOULU KULTAINEN

Ikuisen jouluttajan ja käsityöläisen tuotteissa näkyy luovuus ja innostus joulua kohtaan. Möydät ihanat käsityönä tehdyt korut erityisesti jouluun ja juhlaan sopivat. Meidän joulumökistä löytyy myös käsityönä tehdyt kynttilät ja koristeet. Myös muiden kädenjälkeä on tulossa meille myyntiin, esimerkiksi perinteisiä käsintehtyjä makeisia.
Tervetuloa ihastelemaan tuotteita JouluKultaisen joulumökkiin, tiernatorille!

IHAN PIHKASSA

Ihan Pihkassa valmistaa luonnonkosmetiikkaa käsityönä Kemissä. Tämän firman takana on kaksi naista, äiti ja tytär, Hanna ja Jenni. Ykköstuotteitamme ovat erilaiset pihkavoiteet, nämä ihonhoidon jokapaikanhöylät.