Kauppiaat ja tuotteet

KAUPPIAAN NIMI KUVAUS
ArtPetrushka Lampaan- ja karitsanvillatuotteet, lapaset, sukat, kotimainen lampaantalja, turvehuopatossut.
Kaamos Shop
Idea sai alkunsa Lapin Kolarista jo vuonna 1974. Pimeään kaamos aikaan kun aurinkoa ei näy, on KAAMOS tuotteissa aurinko lisätty tuotteisiimme. Näissä Joulun parhaissa lahjoissa on nyt myynnissä ne kaikkein perinteisimmät kuva-aiheemme, paljaat koivut ja hopeaporot.
Leipomo Pekka Heikkinen & Kumpp. Yli 100 vuotta Kajaanissa toimineen Leipomo ja Kondiittoriliike Pekka Heikkinen & Kumpp. Oy:n herkullisia ja laadukkaita käsityönä leivottuja tuotteita, joita ovat muun muassa perinteiset juuren leivotut ruisleivät, pullat, piirakat, joulutortut sekä muut jouluiset leivonnaiset.
Meriläisen leipomo Leipomon tuotteet, leivät, pullat, kakut ym leivonnaiset kahvi, kaakao ,glögi Maistuvaa oululaista osaamista!
Oulun Nahka-aitta Suomessa valmistetut nahka - ja turkistuotteet, poron -ja lampaantaljat sekä matkamuistoja.
Ranuan Kalajaloste Kylmäsavustettua kirjolohta, siikaa,harjusta, kuhaa, haukea, kirjolohenmätiä. Lämminsavustettua kirjolohta, siikaa, harjusta. Suutarinlohta, chilisilakkaa, sinappihaukea ja paistetut ahvenfileet karpaloetikkaliemessä. Itse tehdyt porkkana-, peruna- ja lanttulaatikot. Kaikki raaka-aineet ovat kotimaisia.
Valkea Pioni Paikallista käsityötä! Kotimaisia luonnonmateriaaleja hyödyntäen ammattitaitoisen floristien valmistamia kauniita ja persoonallisia joulukransseja, kaarnakuusia, seinäkoristeita sekä muita jouluisia koristeita. Meiltä saat myös perinteisiä käsin neulottuja sukkia, lapasia, säärystimiä, kynsikkäitä sekä virkattuja mattoja ja tyynyjä. Lisäksi olemme tehneet ihania tyylikkäitä joulukortteja sekä erilaisia jouluisia tuotteita vaikkapa pukin konttiin. Saatavana myös kysyttyjä miesten villasukkia sekä hypistelymuhveja.
Venka & Vinka
Kierrätysmateriaaleista Oulun alueella valmistettuja tuotteita. Tuotevalikoimaan kuuluu pyörän sisäkumistavalmistetut korut ja asusteet, pennikorut sekä tölkkinipsuista valmistetut korut ja asusteet, huovutettuja koruja ja uusiokahvipusseista valmistettu korusarja.
Muhoksen Villa Muhoslaista käsityötä. Eräpaitaa, villasukkaa, puolisormikasta, pipoa, kaulahuivia, puhuripaitaa, ruskapaitaa, säärystimiä.
Irmelin nuket (2.-4.12.) Nukkeja ja nukenvaatteita pukinkonttiin.
Mervin kukka (5.-11.12.) Käsityönä tehtyjä lahjoja jouluun: kransseja sisälle ja ulos, pöytäkoristeita, sammalpuita, siilitonttuja ja joulutonttuja jne. Materiaalit ovat pääasiassa luonnosta. Olemme käyttäneet pajua, koivua, sammalta, jäkälää, käpyjä jne. erilaisia luonnonmateriaaleja käsitöissämme. Tervetuloa!
Minimeijeri / Sienestä Oy (16.-22.12.) Minimeijeri: kyyttön maidosta valmistettuja juustoja ja leivonnaisia, marjatuotteita ja marjasinappia, kyyttöburgereita ja glögiä.
Sienestä Oy: marinoituja sieniä ja sienisalaattia ym. joulupöytään
Osuuskunta Artesaari (6.-22.12.)
Osuuskunta Artesaari - oululainen kädentaitajien yhteistyöverkosto. Tiernatorilla 16.-22.12.16 myynnissä laadukkaita, käsityönä valmistettuja tekstiilejä, asusteita, neuleita ja hopeakoruja.
Oulun Steinerkoulu (2.-8.12.) Myytävänä jouluisia käsitöitä ja lahjaideoita kynttilänjalkoja ja kynttilälyhtyjä sekä Ritarin miekkoja ja kilpiä.Valoa valosarjoilla!
Sukka ja Seppele (12.-15.12.) Itsetehdyt käsityöt ja koristeet