Tiernatorin myyjähaku 2022

Tervetuloa kauppiaaksi Oulun Tiernatorille 16.-23.12.2022

Tiernatori järjestetään kävelykadulla Rotuaarin aukiolla, raikkaassa ulkoilmassa. Alueelle tulee 10 kpl tunnelmallisia joulutorimökkejä. Tiernatorille haetaan laadukkaiden jouluisten lahjatuotteiden, käsitöiden ja ruuan tai ruokatuotteiden myyjiä.

Alue somistetaan tunnelmalliseksi kuusin ja valoin.
Torimokki.jpgTorimökit ovat sisämitoiltaan 1,7 m x 2,6 m. Niissä on kaksi luukkua sekä edessä, että molemmilla sivuilla. Hyllyjen paikat voi vapaasti valita joko takaseinälle tai sivuseinille sivuluukkujen ollessa kiinni. Ovi on mökin keskellä takana. Mökeissä on sähköistys, yleisvalo ja pistoke katossa säteilylämmittimelle. Mökki tulee sulkea yöksi omalla (itse hankitulla) riippulukolla. Lisää kuvia löytyy sivulta "Torimökit".


Tiernatorin aukioloajat 16.-23.12.2022 joka päivä klo 10-18.

Myyntipaikkojen hinnat:

  • Pe-pe 16.-23.12. (8 päivää), 350 € + alv
  • Pe-ma 16.-19.12. tai 20.-23.12. (4 päivää) 200 € + alv
  • Päivähinta 70 € + alv

Vuokra sisältää käyttösähkön (16A), somistuksen mökin ulkopuolelle, nimikyltin sekä alueen piirivartioinnin. Mökin voi jakaa toisen myyjän kanssa joko ajanjaksoittain tai koko ajalle. Tämä tulee käydä ilmi hakemuksesta. Mökkiä ei voi vuokrata edelleen ilman tapahtumanjärjestäjän lupaa.

Hakijat sitoutuvat:

  • pitämään myyntitoimintaa mökissä koko Tiernatorin ajan vähintään sen aukioloaikoina
  • hoitamaan myyntitoimintaansa liittyvät viranomaisvelvoitteet
  • noudattamaan Tiernatorin ohjeita ja sääntöjä
Hakemukset:
Lähetä hakemus myyjäksi tällä lomakkeella.

Lisää hakemukseen tietoa tuotteistasi ja yrityksestäsi sekä kuvia tuotteistasi Tiernatorin some-markkinointia varten. Kuvat voi tarvittaessa myös lähettää erikseen sähköpostilla.

Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä hakemus. Edellisten vuosien myyjillä ei ole ennakkovarausoikeutta, vaan hakemukset käsitellään vuosittain tasavertaisesti. Myyjähaku päättyy 7.10.2022.

Kysyttävää? Ota yhteyttä:

Hanna Lahti

hanna (at) oulunliikekeskus.fi
Puh. 044 758 5028